Øk nivået på informasjonssikkerhet i bedriften!

Ved hjelp av relativt enkle midler kan bedriften komme på et akseptebelt nivå. Fyll inn sjemaet under og vi kontakter deg for en prat om om vår sikkerhetspakke.

Eller på e-post mehdi.rahmati@teknograd.no eller telefon +47 404 20 200

Informasjonssikkerhet  handler om: 

  • Sikring av bedriftens viktige data og informasjon
  • Personvern og sikring av personopplysninger
  • Sikring av riktig adferd hos de ansatte 
  • Riktige IT-løsninger i forhold til mobilitet, effektivitet og hvordan man jobber
  • Juridiske forhold

Kontakt mehdi.rahmati@teknograd.no , på telefon +47 404 20 200 eller fyll ut skjemaet til høyre. 

 

Last gjerne ned våre

"Vær varsom råd" 

Les gjerne våre artikler:

CEO-svindel. Er det sjefen som prøver å lure deg?

Hvis du blir angrepet av hackere, tror du det er uflaks?

Kontakt oss for en uforpliktende prat eller tilbud på vår sikkerhetspakke. Fyll inn skjema eller ring Rune på +47 979 72 358

mehdi.rahmati@teknograd.no eller telefon +47 404 20 200

Personvern

Ønsker du å øke IT-sikkerhetsnivået i bedriften? Vår sikkerhetspakke kan være en god start.

I dag banker bokstavelig talt hele verden, til enhver tid, på norske bedrifters ”dør”. Enten det er gjennom internett, e-post, Sosiale Medier eller telefonen så har dessverre ikke alle god hensikter. Hackere, svindlere og virus er reelle trusler alle bør ta på alvor. Kunnskap er viktig for å kunne forstå og å sette i gang riktige tiltak.

Det kan gi store konsekvenser om din bedrift kommer i datakriminelles søkelys.   

Med overkommelige tiltak kan sikkerhetsnivået komme opp i rundt 85% - det kan være lurt å starte med de tiltakene som gir størst effekt. Vi i Teknograd jobber for å forvalte våre kunders verdier og ønsker å bidra til at flere bedrifter kommer opp på et riktig sikkerhetsnivå i forhold til behov.

God IT-sikkerhet er en investering som reduserer risiko, konsekvenser og tap. Vi snakker ikke bare om backup, brannmur eller andre tekniske forhold som vi antar at de fleste bedrifter har i dag. I hovedsak dreier det seg om mennesker, de som jobber i bedriften, fra toppen og ut i hele organisasjonen. Kunnskapsnivå, holdninger og adferd er svært viktig og styrende for bedriftens sikkerhetsnivå. 

Teknograd har laget en enkel sikkerhetspakke vi kan tilby deg - ved å gjennomgå denne vil dere være godt i gang;  

  • Et møte hvor vi avdekker din bedrifts behov.
  • En gjennomgang av gjeldende-  eller forslag til nye IT-instrukser, dersom dere ikke har det.
  • En gjennomgang med ansatte (eget møte eller i et allmøte) der formålet er å øke forståelsen, øke kunnskapen og motivasjonen for å følge gjeldende retningslinjer og å utøve nødvendig forsiktighet.

Er du interessert i en uforbindtlig prat eller et tilbud på vår sikkerhetspakke? Fyll inn skjemaet under, eller kontakt rune.fortun@teknograd.no direkte på mail eller på telefon 979 72 359.

CALL TO ACTION

Se hva noen av våre kunder sier:  

norsk-la-logo.png

 

Bjørn Henrik Moshuus

IT-sjef

"Teknograd leverer tjenester som lovet, det går raskere enn før vi outsoucet IT-funksjonen og vi har fått bedre og nyere IT-infrastruktur uten å øke kostnadene".

na-logo1.png

Roy Toresen

IT-ansvarlig

"Med en dyktig samarbeidspartner på drift og support, som Teknograd, er stressnivået lavere og servicegraden overfor brukerne høyere. Samtidig har vi forutsigbare kostander og et høyere nivå for sikkerhet og oppetid".

europris-logo.png

Runar Myhre

IT-direktør

"Vi valgte Teknograd som IT-leverandør ut fra strenge kriterier. Veldig bra folk og ting fungerer optimalt - de fikser alt og raskt! De ser alltid etter muligheter for forbedring, slik at vi henger med inn i fremtiden."

Kontakt oss for en prat om IT-sikkerhet